Te huur – business units ‘s-Heerenberg

Te huur – business units ‘s-Heerenberg

TE HUUR: Nog te bouwen bedrijfsunits aan de Ulenpasweg in 's-Heerenberg.

Aan de Ulenpasweg op het bedrijventerrein ’t Goor in ’s-Heerenberg wordt het tweede deel van het bedrijfsverzamelgebouw Business Center Bergh (afgekort BCB) gerealiseerd. BCB bestaat uit twee gebouwen welke beide op een ruime kavel zijn gesitueerd. Hierdoor beschikt u over voldoende parkeerplaatsen. Iedere unit beschikt over minimaal twee parkeerplaatsen.

Het gebouw komt op een representatieve en goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein, op een gebied dat op dit moment door diverse bedrijven herontwikkeld wordt.

De tweede fase bestaat uit 9 bedrijfsunits met kantoorruimte. Voor de verhuur zijn er op dit moment nog 4 (geschakelde) units beschikbaar. De units zijn beschikbaar vanaf 174 m² bedrijfsruimte.

De units zijn elk voorzien van een eigen entree en bieden ruimte aan divers gebruik. De units mogen worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte (bijvoorbeeld voor uw boot, camper of klassieker), atelier, magazijn, groothandel, transport- of montageruimte en voor de bouw of industrie, dit alles in combinatie met een nog in te bouwen kantoor en/of verdiepingsvloer.

Aanvaarding:
Vanaf oktober 2018.

Parkeerplaatsen:
2 (twee) parkeerplaatsen op eigen terrein

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ter grootte 3 (drie) maanden bruto huurverplichting.

Huurtermijn:
In overleg, uitgangspunt is 5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsjaren van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Servicekosten:
Huurder dient uitsluitend haar eigen energielasten te dragen. Het onderhoud van tuin en dergelijke zijn voor rekening van de eigenaar.

Voor meer informatie neem contact met ons op: +31 314 674 111 of info@rodaxinvestduo.nl

Locatie:

Type pand:

Oppervlakte:

Status:

Huurprijs: