Stadswal 19

Prijs op aanvraag

Stadswal 19

Te huur: commerciële en of detailhandel ruimte gelegen op één van de aantrekkelijkste plekken in het centrum van ‘s-Heerenberg.

Het complex is gelegen in het gezellige stadscentrum van ‘s-Heerenberg. Het complex geniet van de traffic van onder andere de Kruidvat, Aldi en de Jumbo. Als kers op de taart wordt de locatie omringt door tal van gezellige terrasjes. Hierdoor kan zeker gesproken worden van een A1 locatie.

Voor de verhuur bieden wij circa 500 m² commerciële-, horeca- en of detailhandel ruimte aan. De ruimte is gelegen op de begane grond van het in 2002 gerealiseerde complex. De ruimte is voorheen gebruikt door de Rabobank, welke de ruimte zeer hoogwaardig heeft afgewerkt. Dit geeft u de kans om zelf te genieten van deze hoogwaardige afwerking.

Het pand is gelegen binnen het bestemmingsplan centrum ‘s-Heerenberg en omgeving. Vastgesteld op 30 januari 2014. Het object is bestemd als centrum-2. Het object is derhalve bestemd voor: detailhandel en horeca op de begane grond. Kandidaat huurders dienen zelf bij de gemeente na te gaan of hun bedrijfsactiviteiten binnen de bestemming vallen.

Gegevens

Koop prijs : Prijs op aanvraag
Adres : 7041BC 's-Heerenberg
: Populair aanbod
Doel : Te huur
Status : Normaal

Eigenschappen

Gelegen in het centrum

Wilt u meer weten over dit object?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Neem contact met ons op