Willem Nagellaan 22 – Rotterdam

Prijs op aanvraag

Willem Nagellaan 22 – Rotterdam

Verkocht

Wat een heerlijk licht en royaal bemeten herenhuis! Dit woonhuis is met 5 slaapkamers en de mogelijkheid tot het creëren van 2 badkamers, met recht een ideaal gezinshuis te noemen. Zo goed als alle kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van dubbel glas. Het woonhuis is voorzien van een nieuwe cv ketel, vernieuwd leidingwerk, nette wandafwerking en goede ondervloeren zodat u alleen nog in de leuke dingen zoals vloer, keuken en badkamer(s) hoeft te investeren. En dat op loopafstand van vrijwel alle voorzieningen die Hillegersberg te bieden heeft.

De opties om de muur tussen de woonkamer en de keuken open te breken of een gedeelte van de woonkamervloer te verlagen naar het niveau van de tuin, zijn door ons aangegeven in verschillende artist impressions die zijn toegevoegd aan de fotopresentatie. Het verlagen van de woonkamervloer is een spectaculaire verbouwing die ervoor zorgt dat de woonkeuken een plafondhoogte van ongeveer 4 meter krijgt. Door het plaatsen van een nieuwe pui met veel glas in de achtergevel komt er nog veel meer licht in het huis en is er direct toegang tot de achtertuin. Tevens blijft er genoeg ruimte over in het souterrain voor een speelkamer of opbergruimte onder het zitgedeelte van de woonkamer.

Het woonhuis beschikt over een souterrain onder het gehele pand met een stahoogte van ca. 190cm onder de balken en ca. 208cm meter tussen de balken. Hierdoor is deze verdieping uitstekend te gebruiken voor woonfuncties, maar mag het oppervlak formeel niet meegeteld worden als gebruiksoppervlak wonen conform de NEN2580 norm. Het souterrain bestaat op het moment uit een ruimte onder de hal en de keuken en één grote ruimte onder de woonkamer, deze is natuurlijk nog naar eigen voorkeur in te richten. Alle technische installaties zoals cv-ketel, meterkast, gasmeter en watermeter zijn gesitueerd in het souterrain.

De ligging van het woonhuis is ideaal te noemen, gelegen op een steenworp afstand van het Argonautenpark, Plaswijck Park, het Zwarte Plasje en de Bergse Plassen. Bovendien zijn de winkels van de Bergse Dorpsstraat op loopafstand bereikbaar, evenals divers openbaar vervoer, het Bergse Bos en de recreatiegebieden rondom de Rotte. Verschillende sportverenigingen zoals tennispark Plaswijck, hockeyclub Rotterdam, golfclub de Hooge Rotterdamsche, en voetbal- en cricketvereniging VOC zijn binnen handbereik. Voorts zijn vele uitstekende scholen en kinderdagverblijven binnen enkele fiets-, loop- en/of autominuten te bereiken. De uitvalswegen A12, A13, A16 en A20 zijn goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: entree, trapopgang, toiletruimte en trap naar souterrain, woonkamer (ca. 11,00×3,75m) met houtgestookte haard, de nu nog dichte keuken met de mogelijkheid om hier zelf een open keuken van te maken (ca. 3,77×1,83m), omdat een keuken zeer smaakgevoelig is, is er voor gekozen om de nieuwe bewoners een keuken te laten plaatsen. Vanuit de woonkamer bereikt u door middel van openslaande deuren aan de achterzijde het terras en de tuin.

1e verdieping: overloop, toilet, 1e slaapkamer (ca. 4,41×3,75m) aan voorzijde met inbouwkast en openslaande terrasdeuren naar balkon, 2e slaapkamer (ca. 2,20×1,85m), ruime 3e slaapkamer (ca. 4,72×3,76m) aan achterzijde met inbouwkast, nog in te richten badkamer (ca. 3,78×1,85m).

2e verdieping: overloop (ca. 7,91×3,70m) met dakkapel aan de voor en achterzijde, 4e slaapkamer (ca. 3,58×3,77m) met grote dakkapel aan de voorzijde, 5e slaapkamer (ca. 3,48×3,77m) met grote dakkapel aan de achterzijde , mogelijkheid voor het plaatsen van een 2e badkamer aan de achterzijde van de overloop.
Door de ruimte boven de slaapkamers met hoge nok is hier is de mogelijkheid om een vide te creëren op ruime stahoogte en door het plaatsen van dakramen te voorzien van veel daglicht. De slaapkamer aan de achterzijde zou dan de vide tot de beschikking krijgen, met mogelijk het slaapgedeelte op het entresol!

Souterrain: technische ruimte, open ruimte onder de woonkamer en deur naar tuin.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1930;
– gebruiksoppervlakte wonen ca. 165 m2 (conform meetrapport NEN 2580);
– gebruiksoppervlakte overig inpandige ruimte ca. 60 m2 (conform meetrapport NEN 2580);
– gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 12 m2 (conform meetrapport NEN 2580);
– gelegen op 150 m2 eigen grond;
– centrale verwarming en warm water middels c.v.-combiketel uit 2018;
– volledig voorzien van houten kozijnen, grotendeels bezet met dubbel glas;
– nieuw leidingwerk
– nieuwe ondervloeren door het hele huis

Oplevering in overleg.

Gegevens

Koop prijs : Prijs op aanvraag
Adres : 3054BX Rotterdam
Straat : Willem nagellaan 22
: Verkocht
Doel : Verkocht
Status : Uitverkocht

Technische gegevens

Bouwjaar : 1930

Eigenschappen

Gerenoveerd
Balkon
Authentieke elementen
Fiets afstand van centrum

Wilt u meer weten over dit object?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Neem contact met ons op