Stadsappartementen Oudste Poorstraat ‘s-Heerenberg

Stadsappartementen Oudste Poorstraat ‘s-Heerenberg

In het centrum van de historische stadskern van ’s-Heerenberg bieden wij 4 riante appartementen en 2 unieke studio’s aan voor de verhuur. Het gehele complex is gelegen aan de Oude Poortstraat en aan de achterzijde ontsloten aan de Walsteeg. De appartementen, gelegen op de verdieping, hebben een uniek uitzicht over het prachtige landschap. Een uitzicht dat u moet ervaren. Om die reden raden wij u een bezichtiging aan!

De wooneenheden variëren in grootte. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 60 m² tot en met 110 m². De studio’s hebben een oppervlakte van circa 32 m² en circa 42 m². Alle appartementen en studio’s beschikken over een eigen berging gesitueerd op de begane grond. De appartementen op de verdieping beschikken over een uniek dakterras gelegen op het zuiden!

De verhuurbare wooneenheden zijn voorzien van de navolgende aspecten, te weten:

Appartementen 1 (VERHUURD)
Het eerste appartement is circa 100 m² groot, gelegen op de begane grond. Het object beschikt over een eigen buitenterrein. Voorts beschikt het appartement over 2 slaapkamers van ca. 15 m² groot, een badkamer voorzien van een douchecabine, een bad en een wastafel. De woonkamer is circa 50 m² groot.

Appartementen 2 (BESCHIKBAAR)
Het tweede appartement is circa 110 m² groot, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Het appartement beschikt over een uniek balkon van circa 40 m² groot, gelegen op het zuiden! Voorts beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers, gelegen op de tweede verdieping. De badkamer is eveneens gelegen op de tweede verdieping. Het appartement beschikt verder over een open keuken met een woonkamer van circa 40 m² groot. Op de eerste verdieping is tevens een extra toilet gesitueerd.

Appartementen 3 (VERHUURD)
Het derde appartement is circa 90 m² groot, gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een balkon gelegen op het zuiden. Daarnaast is het appartement voorzien van 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een separaat toilet. Het appartement beschikt verder over een open keuken en een woonkamer van ca. 30 m².

Appartementen 4 (VERHUURD)
Het vierde appartement is circa 60 m² groot, gelegen op de tweede verdieping. Het appartement beschikt over een inpandig terras, gelegen op het zuiden. Daarnaast is het appartement voorzien van een slaapkamer en een badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en een toilet.

Studio 1 (BESCHIKBAAR)
De studio is circa 40 m² groot, gelegen op de begane grond en voorzien van een eigen buitenterrein. De studio beschikt over een open keuken en een eigen badkamer.

Studio 2 (BESCHIKBAAR)
De tweede studio is circa 32 m² groot, gelegen op de begane grond. De studio beschikt over een open keuken en een eigen badkamer.

De huurprijzen betreffen:
Appartementen 1: (VERHUURD)
Appartementen 2: (VERHUURD)
Appartementen 3: (VERHUURD)
Appartementen 4: (VERHUURD)
Studio 1: (VERHUURD)
Studio 2: € 700,- per maand (exclusief servicekosten)

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Tevens kan deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wens, kunt u contact opnemen met Rodax Invest Duo BV.

Locatie:

Type pand:

Oppervlakte:

Status: