Willem Nagellaan 22 – Rotterdam – Te Koop

Willem Nagellaan 22 – Rotterdam – Te Koop

Update: Recent gerenoveerd!

Bent u op zoek naar een geweldig gelegen, zeer royale en onlangs verbouwde karakteristieke herenhuis? Lees dan verder!

Met trots presenteren wij u: het geweldig gelegen herenhuis aan de Willem Nagellaan 22 te Rotterdam – Hillegersberg. Deze prachtige woning is onlangs met hoogwaardige materialen verbouwd met aandacht voor de authentieke elementen. De woning is voorzien van nieuwe (houten) kozijnen met dubbel glas, nieuwe elektra incl. nieuwe meterkast, nieuwe CV, nieuwe radiatoren, nieuw stuc- en spakwerk en nieuw schilderwerk. De woning wordt verkocht zonder keuken en badkamer. Hierdoor kunt u uw eigen woonwensen verwezenlijken in deze prachtige woning!

De woning is gelegen nabij de Bergse voorplas en het Plaswijckpark. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, scholen en sportverenigingen gevestigd. Het centrum van Rotterdam is met de tram en de fiets gelegen op 15 minuten. Daarnaast ligt de woning strategisch nabij de A13 en de A20.

De woning is als volgt ingedeeld:

Het souterrain:
heeft een oppervlakte van circa 41 m². Ideaal voor de opslag van diverse goederen en-/ of een studio.

Begane grond:
Ruime entree/ hal met aansluitend een toilet en toegang tot het souterrain en de verdiepingen. De begane grond is voorzien van een ruime en strak afgewerkte woon-/eetkamer en is voorzien van een nieuwe radiatoren. De woning is aan de achterzijde voorzien van ensuite deuren, waardoor de achtertuin bij de eetkamer wordt betrokken.

Eerste verdieping:
Overloop/gang met aansluitend een separaat toilet en ruimte voor een badkamer. De badkamer kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De leiding zijn al aangelegd. Voorts beschikt de verdieping over drie ruime slaapkamers van respectievelijk. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over ensuite deuren met balkon.

Tweede verdieping:
Overloop/gang voorzien van authentieke elementen. Zo beschikt het object nog over de karakteristieke wastafel gelegen op de overloop. De tweede verdieping is voorzien van twee riante slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over een inbouwkast.

Perceelgrootte: 150 m2.
Inhoud woning: circa 680 M3
woonoppervlakte: 155 m2.
Bouwjaar: 1930
Vraagrijs: € 749.500,-

Interesse? Voor meer informatie of een bezichtigingsafspraak bel +31 314 674 111 of mail info@rodaxinvestduo.nl

Locatie:

Type pand:

Status: